Ervaringsverhalen

Een workshop of een cursus meegemaakt of mij ingezet als tolk? 

 

Ik ben benieuwd naar je ervaring, deel hem hieronder!

Commentaren: 10
  • #10

    Lara (maandag, 15 maart 2021 15:27)

    Super leuke lessen! Soraya is een heel goede docent. De lessen zijn heel leerzaam en gezellig, we lachen altijd veel. Mijn gezin en ik zijn net klaar met de cursus NMG-AB2 en we gaan nu met NMG_AB3 beginnen. We hebben er veel zin in.

  • #9

    JVT jaar 2 Geneeskunde Universiteit Leiden (vrijdag, 05 maart 2021 21:55)

    Wij hebben een gebarenworkshop geregeld via en van Soraya voor de 2de jaarsgeneeskunde studenten van de Universiteit te Leiden. We hebben hele leuke reacties ontvangen van de studenten en wij zelf vonden het zeker ook een leuke workshop. Het was fijn dat naast de gebarentaal ook de gebarencultuur werd toegelicht, waardoor de toekomstige artsen dit beter begrijpen. Ook het feit dat de curcus interactief was, maakte dat het een zeer geslaagde workshop was. Wij zouden iedereen aanraden een curcus/ workshop te nemen bij Sorado!

  • #8

    Kai van Tuijl (woensdag, 09 december 2020 17:34)

    Onze gezin heeft NGT lessen gevolgd. We vonder Soraya een super-juf. De lessen waren leuk en altijd goed voorbereid door haar. Door haar en de lessen hebben we vele gezellige gezins-uren beleven.

  • #7

    Jessica van Kreel (donderdag, 17 september 2020 15:54)

    Soraya heeft onze dochter les gegeven in gebarentaal aangepast op het thema wat zij onwijs leuk vind 'Sprookjes'. Met DISNEY figuren gebaren leren wil toch ieder kind?! En 'zeg roodkapje waar ga je heen, zo alleen' zingen in gebarentaal was ook een hele ontdekking voor haar!
    Na een aantal lessen gingen wij al merken dat haar gebarenschat vergroot was en ze vloeiender en makkelijker wilde gebaren en op die manier beter met haar dove vader kon communiceren.
    Soraya is een goede juf, ze gaf mijn dochter de ruimte om haar verhaal te vertellen. Maar ging daarna ook weer terug en door met de les.
    Wij zijn dankbaar en blij met de lessen, ze waren altijd leuk en ondertussen was ze hard aan het leren, zonder dat ze dat in de gaten had!

  • #6

    Familie Slebos (donderdag, 09 juli 2020 14:46)

    Soraya is een ontzettend betrokken, professionele en enthousiaste docent. Ze zorgde dat we gemotiveerd bleven tijdens de eerste cursus NMG. We gaan zeker nog door met haar als docent bij de volgende cursussen.

  • #5

    Bastian (zondag, 24 maart 2019 16:37)

    Alweer een half jaar geleden ben ik, samen met twee anderen aan de cursus gebaren taal begonnen. De docent die goed en gemotiveerd weet op een duidelijke en educatieve manier jou de gaberentaal te leren en kunnen toepassen in het dagelijkse leven. Iedere week worden er verschillende onderwerpen behandeld vanuit een theorieboek en in de praktijk worden uitgeoefend. Erg duidelijke en afwisselende leerstof.

  • #4

    Marcin (dinsdag, 12 maart 2019 16:02)

    Een waardevolle en etymologisch uitstekend onderbouwde cursus. Een aanrader voor iedereen wie meer van taal en waarneming wil leren. Praktisch ingedeeld lessen en uitdagende opdrachten houden de leerspanning hoog. Ervaringsdeskundigheid en praktijkgerichte benadering van Soraya geven veel steun en motivatie om volgende (module 2) te gaan volgen.

  • #3

    Eline (donderdag, 07 maart 2019 14:30)

    Samen met mijn ouders en mijn broer heb ik gebarencursus op maat gevolgd. Soraya is een fijne docent en ik heb veel van haar geleerd. Ze legt alles duidelijk uit, ook de reden van een gebaar legt ze uit, waardoor je die gebaar beter kunt onthouden. Een cursus volgen bij Soraya is zeker een aanrader! Bedankt voor de lessen!

  • #2

    Janet (vrijdag, 12 oktober 2018 18:32)

    Ik heb bij Soraya de cursus NGT ab1 gevolgd.
    Ze geeft goed les, is geduldig en legt alles duidelijk uit.
    Als je wilt ervaren hoe het is om gebarentaal te gebruiken, dan is een cursus bij Sorada volgen een aanrader!

  • #1

    Wim van Cruchten (dinsdag, 28 november 2017 16:25)

    In de groepen 4 van basisschool de Keizerskroon uit Pijnacker zijn we bezig met het thema communicatie, Soraya heeft een workshop over gebarentaal gegeven. De kinderen waren heel enthousiast en hebben veel geleerd. De kinderen hebben niet alleen geluisterd maar ook veel gedaan/ Bedankt voor deze super fijne actieve en leerzame les.