Review

Commentaren: 10
  • #10

    Marcin (dinsdag, 12 maart 2019 16:02)

    Een waardevolle en etymologisch uitstekend onderbouwde cursus. Een aanrader voor iedereen wie meer van taal en waarneming wil leren. Praktisch ingedeeld lessen en uitdagende opdrachten houden de leerspanning hoog. Ervaringsdeskundigheid en praktijkgerichte benadering van Soraya geven veel steun en motivatie om volgende (module 2) te gaan volgen.

  • #9

    Eline (donderdag, 07 maart 2019 14:30)

    Samen met mijn ouders en mijn broer heb ik gebarencursus op maat gevolgd. Soraya is een fijne docent en ik heb veel van haar geleerd. Ze legt alles duidelijk uit, ook de reden van een gebaar legt ze uit, waardoor je die gebaar beter kunt onthouden. Een cursus volgen bij Soraya is zeker een aanrader! Bedankt voor de lessen!

  • #8

    Janet (vrijdag, 12 oktober 2018 18:32)

    Ik heb bij Soraya de cursus NGT ab1 gevolgd.
    Ze geeft goed les, is geduldig en legt alles duidelijk uit.
    Als je wilt ervaren hoe het is om gebarentaal te gebruiken, dan is een cursus bij Sorada volgen een aanrader!

  • #7

    Anne Hulst (zondag, 02 september 2018 09:26)

    Ik heb bij Soraya een cursus babygebaren gevolgd. Een duidelijke en goed opgebouwde cursus die met enthousiasme gegeven wordt. Ik heb geen ervaring met de communicatie van de doven- en/of slechthorenden of ├╝berhaupt deze wereld maar werd door deze cursus enthousiast in hoe fijn het kan zijn om toch als horende te kunnen communiceren met elkaar op deze manier. Mijn zoontje en ik zijn ook met haar een ochtend naar de kinderboerderij geweest... hier hebben we de gebaren van de dieren geleerd. Mijn zoontje gebruikt er een aantal nog steeds... kortom als je meer weer weten over deze manier van communiceren zit je bij Sorado aan het juiste adres!

  • #6

    Esther (vrijdag, 31 augustus 2018 20:07)

    Ik vond de cursus babygebaren heel erg leuk. Mijn kinderen begonnen de gebaren al heel snel te begrijpen, zo fijn om te zien!

  • #5

    Wim van Cruchten (dinsdag, 28 november 2017 16:25)

    In de groepen 4 van basisschool de Keizerskroon uit Pijnacker zijn we bezig met het thema communicatie, Soraya heeft een workshop over gebarentaal gegeven. De kinderen waren heel enthousiast en hebben veel geleerd. De kinderen hebben niet alleen geluisterd maar ook veel gedaan/ Bedankt voor deze super fijne actieve en leerzame les.

  • #4

    Jeanne (zaterdag, 02 juli 2016 16:38)

    Ben je benieuwd hoe ik deze cursus toevoeg aan de dagelijkse routine bij mij in de opvang. Kom gezellig een keertje op bezoek.

  • #3

    Jeanne (zaterdag, 02 juli 2016 15:11)

    Ik heb met veel enthousiasme de cursus baby gebaren gevolgd. Ik blijf zeker de diverse trainingen volgen om bij te blijven en dit in mijn werk als gastouder en als moeder te gebruiken. Bedankt voor de lessen en tot de volgende keer.

  • #2

    Vera Hubers (zaterdag, 02 juli 2016 14:59)

    De cursus Algemene Babygebaren was erg leerzaam. Leuk om ook van andere ouders ervaringen te horen. Wat ik vooral fijn vond aan de cursus was het feit dat er naast de gebaren die standaard in de cursus aan bod komen ook genoeg aandacht was voor gebaren die goed aansluiten op je eigen situatie en die van je kind.

  • #1

    Vanessa Verschelden (donderdag, 19 mei 2016 12:09)

    Wat en super leuke enthousiaste ervaring was deze introductie. Heel blij dat wij deze hebben mogen volgen. We gaan er zeker verder mee. We zien je dan ook graag terug in de volledige cursus.