Les in Gebarentaal 

Ik geef verschillende cursussen Nederlandse Gebarentaal (NGT) en Nederlands ondersteunt met Gebaren (NmG). Hieronder zie je een aantal voorbeelden van modules die ik geef, er zit vast iets voor je bij. Twijfel je of wil je even persoonlijk contact? Dat kan via het contactformulier!


Nederlandse Gebarentaal (NGT) en Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG)

Algemeen Belangstellenden NGT 1 

Deze module is voor algemeen belangstellenden die om wat voor reden dan ook de Nederlandse Gebarentaal willen leren begrijpen en zichzelf erin duidelijk willen maken.

Algemeen Belangstellenden NmG 1 

Deze module is voor algemeen belangstellenden die om wat voor reden dan ook willen leren communiceren door middel van Nederlands ondersteund met Gebaren. Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG)

NmG met Peuters 

Deze module is voor ouders, familie en betrokken van en bij het jonge kind die willen leren communiceren door middel van Nederlands met Gebaren met jonge kinderen van 0 tot 3 jaar. 

NmG in het Onderwijs

Deze module is voor medewerkers van scholen voor slechthorende kinderen en kinderen met spraak- en/of taalmoeilijkheden in de leeftijd van 5 tot 12 jaar.

Ook is deze module geschikt voor iedereen die vaardig(er) wil worden in het communiceren met ondersteunde gebaren. Cursus of workshop op maat! 

Het komt voor dat de praktijk een specifieke behoefte of doelgroep heeft. Tijdens een intake gesprek worden de behoeftes, tijdspad, doel en mogelijkheden besproken. Na een intensieve voorbereiding kun je genieten van een leerzame en passende workshop of cursus!